Hi everyone !

Hi everyone!

Ini lah story yang kita org nak cerita dekat anda semua....hahahaha..kelakarkan ...tentang kita pun ada story...panjang cerita nye sbnar nye pun nye....athoiiiyaiii...manyak btul "nye".....kalau anda semua nak tahu mari kita selongkar tentang diri kami...haha

Wednesday, 16 March 2011

Pengambaran "PHOTOGRAPHER"

siblings ada, happy ada, teman ada.
Just jgn lupa kpd yg telah byk mnjaya kan sesi photo iaitu
SYAKIRIN & FAIZAL ANNUAR
name: syakirin
works at: graphic designer
studied: art & design at Uitm Sri Iskandar Perak
from: kangar, k.lumpur, langkawi
born on 21 january 1992
name: faizal annuar
work at: garaficca studio
from: kangar
born on 11 october 1990
 ...............................................................................................

TERIMA KASIH U ALL DUA ORANG OKEH!!!! 

 

Masa Yang Ditunggu "BUKIT AIR"

ini lah cbaran yg ditunggu oleh kami smua utk mmenuhi aktiviti harian.
best.........
mandi air terjun..ehh  xkesemua negeri ade taw u all..
cuba u all tngok nie..
pe mcm?
best ke?hahaha...best kot!!!!!!
hahhaa...u all tngok gmbar yg bwh kat ats tuh..itu lubuk yg plg dlm tuh...
tngok colour air dh la..hjau je kn...hahha...dlm tuh klu selam pkai ggel mmg nmpak gua dlm air nya..
msuk dlm uh entah la tembus dkat mne kn..
hahaha
yg plg tkot sgt antara sibling kita org utk terjun kat cinie..
spe lg klu x bkn EJAT..hahaha
:D
tengok la aksi si HAZIQ nie brani x?ahahaha
tp yg mngngung bebanan si ERFY tuh ....ahahaha
tp power la HAZIQ!!!!!
ehhh ko org btiga nie..
kita smpai sini bkn nya nk tgkap gmabr...
nk mndi la puak puak oiii!!!!!!!!...ahhahaha
ZOEY ERFY BEN 
ehh2 seimbang x nie..ahaha...
gnas btul gaya yg dilakukn abg sulung kita nie..
FARZLEY..
hahahahha
come on cik FARZLEY oiii,.....ahahahahhaa
BUUUIIIISSSSSSSSSHHHHHH!!! 

sebelum blik uh wajib pnye la snap pic dulu..ahahaha
best kn..
u all xnk try ke ....
best owww dpt join kita org mndi skali...:D
jom jom jom......
dtg la..xjauh mna pn..
HUTAN LIPUR BUKIT AIR PERLIS 



 
 

 

Pengangkutan Kita Orang:D

nk citer sikit la kat u all kn tntg pjlanan kami ke mana shja kami pergi ada yg mmbantu..
contoh nya ko org tngok yg bwh nie.
u all nk thu nie lah pmilik kete nie..ahaha
abg FARZLEY kita...aahahha
klu ko org msuk dlm bru thu banglo nya di dlm mcm mna..ahahaha
And sterusnya u all tngok pngangkutan kami yg nie plak..
mmg xleyh nk lawan ar..ahaha

PEWWWWWWWHHHHHH!!!!!!!
mmg power la hahahhaa...
ada bran ke lawan..ahha...u all klu naik nie msty xnk turun pnye..spe yg nak kan...
dilengkapi dgn keselesaan yg scukup nya...ahaha
suke gler lah,...ahahaha
tngok tuh siap ada plan lg..
ahaha
u all jgn lupe g tngok movie citer psal pngngkutan nie taw
tjuk; THE WHITE VENETTE 3D
keselesaan mmg sah2 best la dua2 pngngkutan nie...
tngok kita org duk..selesa je kn..:)

hahahhaa...btul x kita org ckp..selesa kn..siap bleh bgmbar lg..ahaha
BEN atas permintaan rmai bla nk BODYFIT van nieh..
kita org nk jd kn van nie spt kat bwh nie
HYE BEN:D
 
 
 

Pabila "BUGGY" Bersama Kami

U all thu pe tuh  BUGGY ???
hahaha..ko org nk thu pe bnda tuh...meyh kita tngok nie....
haaa nie la buggy yg kami nk citer tuh...ahaha...
msa nie kita org g JITRA, KEDAH...ada tsik cntik kat situ...
best...rmai org...
klu pegi sorg mby x rasa best..tp u all tngok la mcm mne rasa nya klu g ramai2 mcm nie...
msti la best kn...

tngok la kelakuan kita org nie...ahahhaa
mcm2 kn...
tp.............
u all nk thu x...msa nie ada la sorg sibling kita org nie...
aduhhh agak malu la kami masa uh...tp apa nk diheran kn..
nma pn satu family kn..ahahaha
tp malu ttp ada la..
mahu nye x malu..ada ke patut dpn org rmai yg ada di skeliling tasik nie, die bleh jerit2 kuat2 persis spt org jual surat khabar!!
SURAT KHABAR LAMA!!!!
hahaha...tp best klu dpt brkumpul mcm nie ramai2..
lpas nie kita org nk test kita org nk test berkayak la plk..itu pn klu berkesempatan berkumpul mcm nie lg la..ahaha
mahu x mahu...
kna brgmbar jgk bramai mcm nie...huhuhu
Ini si AKMAL...
aduhhh msa nie jgak la nk brgayut...
adoiii....xthu la AKMAL oii....
kita yg lain sibuk nk naik buggy ....
die smpat lg merenyeh kat situ lg!!
hurm tp cra pose die pn slumber je kn..haha..lawa2
sebelum blik snap dulu picture utk dpt kn hsil yg bleh dimsukan dlm laman sosial..ahahahha
tp mna yg si SYAKIRIN & ERFY????
adoii...mne nye xde kat situ...yg ambil gmbar nie si SYAKIRIN..
ERFY plak?
tngah mmandu buggy di hdapan...ahahaha
Knangan nie cukup best la klu ditambah dgn adik MUMMY & ADIK NATASYA
kn?
tp xpe la..lain hari la..kk:D
 
 

 
 

Tuesday, 15 March 2011

NAK STORY SIKIT LAA!! :D

haa nie de la serba sdikit ttg kita org kn nk citer kat u all...hurm prshabatan yg akrab nie bkn nye dirncang apa2 pn..malah benda nie just blaku dgn ptmuan yg x djgka...u all bleh byg x, ssiapa yg bru je lpak ngn kita org msti dia org akan best n hppy la bla bsma kami...
thu knp????
itu ko org sndiri la kna lpak ngn kita org dulu...ahha...kami pn knal brmula dr pkenalan antara BEN, SYAKIRIN, ZOEY...di sek dahulu la...tp antara AKMAL dgn BEN die org dh lma start knal dr BEN pndah ke taman AKMAL...
yg nak dcrite nye kat sini ialah mcm mna si ERFY & EJAT bleh join dgn BEN, SYAKIRIN & AKMAL yg sblum nie x pnah knal pn..
hurm????
 masa form 4 dahulu, biasa laa kan hjung thun msti la enjoy kan lpas exam akhir thun..byk la aktivti d sek tuh...yang utama nye aktviti dilakukn spt FUTSAL...
di sini lah ptmuan si ERFY & EJAT dgn BEN & SYAKIRIN... yg bmula nya pershbatan atau ptmuan atau penjodohan atau ketakdiran.....
hahahhahahahha...sial je ayat kn..ahahha...xpe2 story je pn kn...
tp antara ERFY, ZOEY, EJAT dia org mmg knal lama dh dr sek rendah...
mcm mna si AKMAL bleh knal ngn kita org smua plak??
antara AKMAL & SYAKIRIN die org knal dr tmpat tusyen lg..
tp...............................
antara dua org nie just x btgur sapa je kan...
dgr cter si SYAKIRIN dulu malu2 la plak dgn si AKMAL msa kat tmpat tusyen...
hahaha
 caaaaiiiiyaaaaaa!!!!laaaaaa...ahahhaa
AKMAL dgn ERFY, EJAT, ZOEY mcm mna plak?
ini blaku smasa di tmpat jamming ...
masa uh kita org dh knal BEN jd BEN ajak la ERFY,EJAT,ZOEY utk join ke jamming tuh...
kbtulan plk si AKMAL yg msa uh blum knal ada skali....
apa lg dr situ la detik pkenalan kami...
tp u all jgn sgka..keesokan hari nye..kami smua main bola padang skali taw...
itu yg buat kita org lg rapat...
ehhh mna story HAZIQ nie?????
hahahha...sbar..............
psal HAZIQ sng je citer die...pknalan nye masa kita org main bola pdg tuh la jgk...
die pn main jgk...mby dia sonok dgn telatah kita org die pn rapat ngn kita org...ahahhaa...nie yg syg HAZIQ nie....ahahaha <3
hari demi hari kita org smua asyik keluar skali je....xkira masa...
yg utama nye aktiviti die SHISHA(ish bahaya tuh) xSHISHA FUTSAL la jwb nye...
hikhikhik...........:D
pd mlm tuh...kita org g SHISHA...masa uh x silap kita org lepak skali ngn kwn EJAT nma nye AESAR...jgn main2...kwn EJAT uh komposer taw...ahahha....
smua nya artis...ahahha...
pd msa yg sma ada la sorg mamat nie...kita org x knal lg..tiba2 pergi slm dgn si AKMAL....
dlm ati kita org yg lain da la ckp
"ehh asal ngn die nie..ngn si AKMAL je yg die slm pn..kita org x slm pn..xpa2 jmpa tepi jln tngok keta die rosak! mmg xtolong dh"
hahahaha
mmg sial kn pngai...
bru kita org thu yg slm ngn si AKMAL tuh adalah abg sulung kita abg FARZLEY kita....ahahhahha
AKMAL & FARZLEY mmg die org knal dr sek lg..
main tennis sma2....
ehhhh psal adik perempuan kita yg lg dua org lg tuh mcm mne plk???
sng citer kita mula dgn adik MUMMY ZAZA dulu k...
haaa dlm pknalan nie brmula dr perknalan antara ZOEY,SYAKIRIN & ERFY je dilaman sosial...knal dr zaman MYSPACE lg...cuma x dgelar adik lg je la msa uh...yg lain pn antara siblings2 nie da jgak trlibat...yg pnah chat dgn si adik kami nie,.,
pabila dh lama kita org btiga dh rapat dgn si MUMMY ZAZA nie...
kita org ajak die jd siblings kita org..so die ckp "UKE"
hahaha...on la kita org...so lpas uh da suruh jgk adik MUMMY nie knal dgn dgn si BEN & AKMAL...
tp yg syg nye de stngah sblings kami yg x knal or x rapat dgn adik kita sorg nie...
xpe la ekh....nnty2 kita rapat la jugak!..agagahahhaa
apa crita dgn si adik NATASYA plk.????hhaha...
adik kami sorg nie ada la dua tiga empat org yg rapat dgn die...tp ada tiga org je yg jd abg kpd die...
nk thu tnya dia sndiri la nnty..ahahhaa...
tp yg x puas aty nya...ada abg sorg kita nie dh ambik kesempatan brjumpa dgn si adik kami sorg nie..mna aci kn...
cuba u all tngok nie
kita org xnak la ckp lebih2 kn...so biar la die org fhm sndiri apa yg rasa dgn abg2 yg lain
:(
ini la citer kita org serba sdikit..hahahha...
ilovemysiblings:D 

Monday, 14 March 2011

Piala AFF Suzuki Cup MALAYSIA VS INDONESIA

Dalam story nie kita org nak citer dekat u all semua ttg kita org pergi tngok FINAL Malaysia VS Indonesia...
pewhhh!!!!...mmg best la ko org klu u all duk dlm stadium uh...
mcm FINAL UEFA je..ahahaha
Haaaa ini lah skuad skuad kbangaan negara kita selama ini...
hahahhaa....sapa yg x mnat kn dgn die org nie....
pmainan lawa mesti la best kn...
tp u all fkir stngah masyarakat skrang nie hanya bila menang baru nk sokong...
cuba la jd smngat kesukanan sikit,spt org pnyokong di eropah sna kn..
CONTOH plwanan EPL sronok kn tngok gaya pnyokong die org..
mcm kita plk yang bangga dgn die org...
jadi lah pnyokong setia utk psukan negara kita...OKE!!!!!!!!
CAIYOOKKK!!!!!!
hahahhaa...
ini lah kita org...ehhh mne sorg lg si erfy uh..xda pun..hahaha
nak da mcm mna kan..dia yg ambil gmbar..ahahaha
masa nie byk org sgt kot...suke:D!!!!!!!!
Benda nie mengingat kan kita org spt di stadium SAN SIRO di ITALY...
best sgt...tngok budak di ats nie...ahaha...
mcm zaman perang dunia kedua plk!!!!!!
hahahahhaa....
ULTRAS MALAYA GO GO GO!!!!!!!!!!!
MALAYSIA BOLEH!!
hahahha...
Akhir nya dpt jgk kita mncapai kmenangan tersebut kan...
memg bangga giler arh!!!!!!!
TAHNIAH RAJAGOPAL!
Dah habis semua pe lg....kita org blik la dengan merai kejayaan di tengah jalan!!!!!!!!
tp sblum uh tgkap gmabar kenangan dulu:D...
u all jgn main main...tngok asal anak negeri mana tuh..ahaha...
PERLIS MARI!!!!!!!
tapi syg la byk nie je yg bleh ikot...sbling kita org yg lain x ikot la:( 
 
 

 


 

Harian Kami Sebelum Ini :'(

Ini harian kita org sblum ini...
best jgak la sblum nie bila buat semua aktiviti nie...
ntah la x fkir lagi kn msa tuh...:(
Nie lah benda die...adoiiii...
dgar kat ma pa kita org nie mmang sah kena lempang nie..ahaha...
"SHISHA" 
Baru-baru nie baru je berita siarkan tntg kburukan shisha berbanding rokok...
alamak mmg tkot siot!!!
die org ckp skali sedutan BAGAI 40 batang rokok!!!
alamak...ini kalau berpuluh sedutan kita org sedut tak kehitam ke paru2 kita org spt persis "BABY FACE" juri raja lawak:D...
hahahha...just bgurau je UNCLE BABY FACE.......
  
Senyap x snyap nk diikutkan dh setiap malam kita org pergi....
xmngira duit ada or xada...
hahahha...pndapat u all kan..klu simpan duit, dh brpa dh ekh kita org bleh kumpul...
hahahhahaha....ntah klu buka kdai "SHISHA" nie msti bole pnye...
:D 
masa nie kita org lepak dgn komposer taw...hahaha
tuh u all nmpak sbelah kanan tuh yg pkai topi tuh...
nma nya AESAR..
baik org nya..pewhhhhh klu ko org dgar suara dia...mmg merdu la beb!!!!
ehhh klu u all nk thu msa nie jgak la kita org bru knal dgn sibling kita org..
FARZLEY org nye..u all nk thu die..tngok bwh nie.....ahahhaa
Macam mna bleh knal ngan abg kita nie??
haa snie kita org nk citer...
masa kita org tngah bershisha die ada kat tmpat yg sma...
sblum nie die nie knal lma dh ngn si akmal dr sekolah lagi n main tennis sma2...
so dh trsrempak kat situ die tgur si akmal...
keesokan ari nya kita org rncang utk ke JITRA tngok movie.and then ajak la skali "abg macho" kita nie..ahaha  ...
dr situ la pkenalan kita org dgn die nie..ahaha..
ko org jgn pndang rendah kat die.
dah IJAZAH dh oiiiiiiiii...ahahha
dgar kate peminat LIVERPOOL..?
cer citer cer citer....
 

 

Sunday, 13 March 2011

Cerita Tentang Raya 2010


RAYA 2010
ehh2 si ben nie..smpat plak die pose...kn..yg kita duk "bergelut" , smpat2 lg du berposing kat situ..pantang tngok lensa kamera ckit pn...ben ben............... kita tnggal kejap tntang ben..mari kita tngok prangai/mainan si kirin plak..ahahha...CUKUP XBKENAN!!!!
Ini sorg lagi kn...ahaha...dlm kita bgelut sempat lg dia pegi pnjat bukit utk bgmbar...ahaha...kirin jgn..nie tmpat kita jrg dtg...ahaha..kang de bnda lain yg dtg kang..
hin hin hin hin...................
haa nie lah sekutu2 yg mnjaya kn shoot raya pd thun 2010:D.....
suke la tuh yg mne de gmbar:)..ahahahahhaa..
ehhh korg smua jgn tngok sje taw..ahahha...msa nie org rmai pegi solat raya kot..ahaha kita org tngok la u all... mne tmpat nye...
YA ALLAH AMPUN KAN LAH DOSA KAMI YA ALLAH:D
hikhikhik 
Apa pndapat u all dgn gmbar nie...ahaha....klakar kn...
dh agak dh ko org msti anggap beliau persis spt TUNKU ABDUL RAHMAN 
hikhikhikhik:D
ape la yg dia asa kn skrg..ntah tersedak dh pe si kirin nie...ahahaha
 
                                     ko org nampak KV5439A tuh....hahahha...
tuh la nadi pengerak utk ke lokasi yg telah dirancang..
korg jgn pndang rndah dgn van nie..ada filem beb!!!!!
"THE WHITE VANETTE 3D"
LOKASI tepi pntai k.perlis...
finally trhsil juga gmbar kita org...haahhaa...
oke la kn drpd xde kngn bsma swktu raya mnjelma:D
akhir skali kita org mngucapkan selamat hari raya aidilfitri kpd smua u all k
:D 



07 january 2010 19.11pm

ERFY
EJAT
 BEN
ZOEY
BEN FAIZAL ERFY
LOCATION; KUALA PERLIS, PERLIS.
PHOTOGRAPHER; FAIZAL ANNUAR / AYIE
SEKUTU; ERFY / EJAT / BEN / ZOEY
bestkan dapat gambar macam ni :)
dah siap !!!!!!!....the problem is,akmal tak ada sebab masa ni dia sedang jalani latihan plkn di Timah Tasoh,Perlis.
Di mana,si haziq dan si farzley juga tiada di sini
entah la kemana die org uh...........................hurmmmmmmmm
Oppppss!
mat kirin kami terlupalah...masa ni dia kat kl kena follow mama dia balik sana kalau tak kena tibai !!hhahahahaha
AKMAL
HAZIQ
FARZLEY
SYAKIRIN
 
 
 



.....................................................................................................................................................

LITTLE SISTER
 
 
MUMMY ZAZA
NATASHA
BOTH IS OUR SIBLINGS TOO.......
DUA DUA LADIES  ATAS NI ADALAH OUR LITTLE SISTER :)  
HAAHAHAHA...gambar adik mummy uh kami copycat kat myspace..sorry adik:D 
KEPADA adik natasya pun sorry juga sebab copycat xkasi tahu:D...
padan muka u all dua:D 
WE LOVE YOU BOTH :D