Hi everyone !

Hi everyone!

Ini lah story yang kita org nak cerita dekat anda semua....hahahaha..kelakarkan ...tentang kita pun ada story...panjang cerita nye sbnar nye pun nye....athoiiiyaiii...manyak btul "nye".....kalau anda semua nak tahu mari kita selongkar tentang diri kami...haha

Tuesday, 15 March 2011

NAK STORY SIKIT LAA!! :D

haa nie de la serba sdikit ttg kita org kn nk citer kat u all...hurm prshabatan yg akrab nie bkn nye dirncang apa2 pn..malah benda nie just blaku dgn ptmuan yg x djgka...u all bleh byg x, ssiapa yg bru je lpak ngn kita org msti dia org akan best n hppy la bla bsma kami...
thu knp????
itu ko org sndiri la kna lpak ngn kita org dulu...ahha...kami pn knal brmula dr pkenalan antara BEN, SYAKIRIN, ZOEY...di sek dahulu la...tp antara AKMAL dgn BEN die org dh lma start knal dr BEN pndah ke taman AKMAL...
yg nak dcrite nye kat sini ialah mcm mna si ERFY & EJAT bleh join dgn BEN, SYAKIRIN & AKMAL yg sblum nie x pnah knal pn..
hurm????
 masa form 4 dahulu, biasa laa kan hjung thun msti la enjoy kan lpas exam akhir thun..byk la aktivti d sek tuh...yang utama nye aktviti dilakukn spt FUTSAL...
di sini lah ptmuan si ERFY & EJAT dgn BEN & SYAKIRIN... yg bmula nya pershbatan atau ptmuan atau penjodohan atau ketakdiran.....
hahahhahahahha...sial je ayat kn..ahahha...xpe2 story je pn kn...
tp antara ERFY, ZOEY, EJAT dia org mmg knal lama dh dr sek rendah...
mcm mna si AKMAL bleh knal ngn kita org smua plak??
antara AKMAL & SYAKIRIN die org knal dr tmpat tusyen lg..
tp...............................
antara dua org nie just x btgur sapa je kan...
dgr cter si SYAKIRIN dulu malu2 la plak dgn si AKMAL msa kat tmpat tusyen...
hahaha
 caaaaiiiiyaaaaaa!!!!laaaaaa...ahahhaa
AKMAL dgn ERFY, EJAT, ZOEY mcm mna plak?
ini blaku smasa di tmpat jamming ...
masa uh kita org dh knal BEN jd BEN ajak la ERFY,EJAT,ZOEY utk join ke jamming tuh...
kbtulan plk si AKMAL yg msa uh blum knal ada skali....
apa lg dr situ la detik pkenalan kami...
tp u all jgn sgka..keesokan hari nye..kami smua main bola padang skali taw...
itu yg buat kita org lg rapat...
ehhh mna story HAZIQ nie?????
hahahha...sbar..............
psal HAZIQ sng je citer die...pknalan nye masa kita org main bola pdg tuh la jgk...
die pn main jgk...mby dia sonok dgn telatah kita org die pn rapat ngn kita org...ahahhaa...nie yg syg HAZIQ nie....ahahaha <3
hari demi hari kita org smua asyik keluar skali je....xkira masa...
yg utama nye aktiviti die SHISHA(ish bahaya tuh) xSHISHA FUTSAL la jwb nye...
hikhikhik...........:D
pd mlm tuh...kita org g SHISHA...masa uh x silap kita org lepak skali ngn kwn EJAT nma nye AESAR...jgn main2...kwn EJAT uh komposer taw...ahahha....
smua nya artis...ahahha...
pd msa yg sma ada la sorg mamat nie...kita org x knal lg..tiba2 pergi slm dgn si AKMAL....
dlm ati kita org yg lain da la ckp
"ehh asal ngn die nie..ngn si AKMAL je yg die slm pn..kita org x slm pn..xpa2 jmpa tepi jln tngok keta die rosak! mmg xtolong dh"
hahahaha
mmg sial kn pngai...
bru kita org thu yg slm ngn si AKMAL tuh adalah abg sulung kita abg FARZLEY kita....ahahhahha
AKMAL & FARZLEY mmg die org knal dr sek lg..
main tennis sma2....
ehhhh psal adik perempuan kita yg lg dua org lg tuh mcm mne plk???
sng citer kita mula dgn adik MUMMY ZAZA dulu k...
haaa dlm pknalan nie brmula dr perknalan antara ZOEY,SYAKIRIN & ERFY je dilaman sosial...knal dr zaman MYSPACE lg...cuma x dgelar adik lg je la msa uh...yg lain pn antara siblings2 nie da jgak trlibat...yg pnah chat dgn si adik kami nie,.,
pabila dh lama kita org btiga dh rapat dgn si MUMMY ZAZA nie...
kita org ajak die jd siblings kita org..so die ckp "UKE"
hahaha...on la kita org...so lpas uh da suruh jgk adik MUMMY nie knal dgn dgn si BEN & AKMAL...
tp yg syg nye de stngah sblings kami yg x knal or x rapat dgn adik kita sorg nie...
xpe la ekh....nnty2 kita rapat la jugak!..agagahahhaa
apa crita dgn si adik NATASYA plk.????hhaha...
adik kami sorg nie ada la dua tiga empat org yg rapat dgn die...tp ada tiga org je yg jd abg kpd die...
nk thu tnya dia sndiri la nnty..ahahhaa...
tp yg x puas aty nya...ada abg sorg kita nie dh ambik kesempatan brjumpa dgn si adik kami sorg nie..mna aci kn...
cuba u all tngok nie
kita org xnak la ckp lebih2 kn...so biar la die org fhm sndiri apa yg rasa dgn abg2 yg lain
:(
ini la citer kita org serba sdikit..hahahha...
ilovemysiblings:D 

4 comments: