Hi everyone !

Hi everyone!

Ini lah story yang kita org nak cerita dekat anda semua....hahahaha..kelakarkan ...tentang kita pun ada story...panjang cerita nye sbnar nye pun nye....athoiiiyaiii...manyak btul "nye".....kalau anda semua nak tahu mari kita selongkar tentang diri kami...haha

Monday, 14 March 2011

Harian Kami Sebelum Ini :'(

Ini harian kita org sblum ini...
best jgak la sblum nie bila buat semua aktiviti nie...
ntah la x fkir lagi kn msa tuh...:(
Nie lah benda die...adoiiii...
dgar kat ma pa kita org nie mmang sah kena lempang nie..ahaha...
"SHISHA" 
Baru-baru nie baru je berita siarkan tntg kburukan shisha berbanding rokok...
alamak mmg tkot siot!!!
die org ckp skali sedutan BAGAI 40 batang rokok!!!
alamak...ini kalau berpuluh sedutan kita org sedut tak kehitam ke paru2 kita org spt persis "BABY FACE" juri raja lawak:D...
hahahha...just bgurau je UNCLE BABY FACE.......
  
Senyap x snyap nk diikutkan dh setiap malam kita org pergi....
xmngira duit ada or xada...
hahahha...pndapat u all kan..klu simpan duit, dh brpa dh ekh kita org bleh kumpul...
hahahhahaha....ntah klu buka kdai "SHISHA" nie msti bole pnye...
:D 
masa nie kita org lepak dgn komposer taw...hahaha
tuh u all nmpak sbelah kanan tuh yg pkai topi tuh...
nma nya AESAR..
baik org nya..pewhhhhh klu ko org dgar suara dia...mmg merdu la beb!!!!
ehhh klu u all nk thu msa nie jgak la kita org bru knal dgn sibling kita org..
FARZLEY org nye..u all nk thu die..tngok bwh nie.....ahahhaa
Macam mna bleh knal ngan abg kita nie??
haa snie kita org nk citer...
masa kita org tngah bershisha die ada kat tmpat yg sma...
sblum nie die nie knal lma dh ngn si akmal dr sekolah lagi n main tennis sma2...
so dh trsrempak kat situ die tgur si akmal...
keesokan ari nya kita org rncang utk ke JITRA tngok movie.and then ajak la skali "abg macho" kita nie..ahaha  ...
dr situ la pkenalan kita org dgn die nie..ahaha..
ko org jgn pndang rendah kat die.
dah IJAZAH dh oiiiiiiiii...ahahha
dgar kate peminat LIVERPOOL..?
cer citer cer citer....
 

 

No comments:

Post a Comment