Hi everyone !

Hi everyone!

Ini lah story yang kita org nak cerita dekat anda semua....hahahaha..kelakarkan ...tentang kita pun ada story...panjang cerita nye sbnar nye pun nye....athoiiiyaiii...manyak btul "nye".....kalau anda semua nak tahu mari kita selongkar tentang diri kami...haha

Monday, 14 March 2011

Piala AFF Suzuki Cup MALAYSIA VS INDONESIA

Dalam story nie kita org nak citer dekat u all semua ttg kita org pergi tngok FINAL Malaysia VS Indonesia...
pewhhh!!!!...mmg best la ko org klu u all duk dlm stadium uh...
mcm FINAL UEFA je..ahahaha
Haaaa ini lah skuad skuad kbangaan negara kita selama ini...
hahahhaa....sapa yg x mnat kn dgn die org nie....
pmainan lawa mesti la best kn...
tp u all fkir stngah masyarakat skrang nie hanya bila menang baru nk sokong...
cuba la jd smngat kesukanan sikit,spt org pnyokong di eropah sna kn..
CONTOH plwanan EPL sronok kn tngok gaya pnyokong die org..
mcm kita plk yang bangga dgn die org...
jadi lah pnyokong setia utk psukan negara kita...OKE!!!!!!!!
CAIYOOKKK!!!!!!
hahahhaa...
ini lah kita org...ehhh mne sorg lg si erfy uh..xda pun..hahaha
nak da mcm mna kan..dia yg ambil gmbar..ahahaha
masa nie byk org sgt kot...suke:D!!!!!!!!
Benda nie mengingat kan kita org spt di stadium SAN SIRO di ITALY...
best sgt...tngok budak di ats nie...ahaha...
mcm zaman perang dunia kedua plk!!!!!!
hahahahhaa....
ULTRAS MALAYA GO GO GO!!!!!!!!!!!
MALAYSIA BOLEH!!
hahahha...
Akhir nya dpt jgk kita mncapai kmenangan tersebut kan...
memg bangga giler arh!!!!!!!
TAHNIAH RAJAGOPAL!
Dah habis semua pe lg....kita org blik la dengan merai kejayaan di tengah jalan!!!!!!!!
tp sblum uh tgkap gmabar kenangan dulu:D...
u all jgn main main...tngok asal anak negeri mana tuh..ahaha...
PERLIS MARI!!!!!!!
tapi syg la byk nie je yg bleh ikot...sbling kita org yg lain x ikot la:( 
 
 

 


 

No comments:

Post a Comment