Hi everyone !

Hi everyone!

Ini lah story yang kita org nak cerita dekat anda semua....hahahaha..kelakarkan ...tentang kita pun ada story...panjang cerita nye sbnar nye pun nye....athoiiiyaiii...manyak btul "nye".....kalau anda semua nak tahu mari kita selongkar tentang diri kami...haha

Wednesday, 16 March 2011

Pabila "BUGGY" Bersama Kami

U all thu pe tuh  BUGGY ???
hahaha..ko org nk thu pe bnda tuh...meyh kita tngok nie....
haaa nie la buggy yg kami nk citer tuh...ahaha...
msa nie kita org g JITRA, KEDAH...ada tsik cntik kat situ...
best...rmai org...
klu pegi sorg mby x rasa best..tp u all tngok la mcm mne rasa nya klu g ramai2 mcm nie...
msti la best kn...

tngok la kelakuan kita org nie...ahahhaa
mcm2 kn...
tp.............
u all nk thu x...msa nie ada la sorg sibling kita org nie...
aduhhh agak malu la kami masa uh...tp apa nk diheran kn..
nma pn satu family kn..ahahaha
tp malu ttp ada la..
mahu nye x malu..ada ke patut dpn org rmai yg ada di skeliling tasik nie, die bleh jerit2 kuat2 persis spt org jual surat khabar!!
SURAT KHABAR LAMA!!!!
hahaha...tp best klu dpt brkumpul mcm nie ramai2..
lpas nie kita org nk test kita org nk test berkayak la plk..itu pn klu berkesempatan berkumpul mcm nie lg la..ahaha
mahu x mahu...
kna brgmbar jgk bramai mcm nie...huhuhu
Ini si AKMAL...
aduhhh msa nie jgak la nk brgayut...
adoiii....xthu la AKMAL oii....
kita yg lain sibuk nk naik buggy ....
die smpat lg merenyeh kat situ lg!!
hurm tp cra pose die pn slumber je kn..haha..lawa2
sebelum blik snap dulu picture utk dpt kn hsil yg bleh dimsukan dlm laman sosial..ahahahha
tp mna yg si SYAKIRIN & ERFY????
adoii...mne nye xde kat situ...yg ambil gmbar nie si SYAKIRIN..
ERFY plak?
tngah mmandu buggy di hdapan...ahahaha
Knangan nie cukup best la klu ditambah dgn adik MUMMY & ADIK NATASYA
kn?
tp xpe la..lain hari la..kk:D
 
 

 
 

No comments:

Post a Comment