Hi everyone !

Hi everyone!

Ini lah story yang kita org nak cerita dekat anda semua....hahahaha..kelakarkan ...tentang kita pun ada story...panjang cerita nye sbnar nye pun nye....athoiiiyaiii...manyak btul "nye".....kalau anda semua nak tahu mari kita selongkar tentang diri kami...haha

Sunday, 13 March 2011

07 january 2010 19.11pm

ERFY
EJAT
 BEN
ZOEY
BEN FAIZAL ERFY
LOCATION; KUALA PERLIS, PERLIS.
PHOTOGRAPHER; FAIZAL ANNUAR / AYIE
SEKUTU; ERFY / EJAT / BEN / ZOEY
bestkan dapat gambar macam ni :)
dah siap !!!!!!!....the problem is,akmal tak ada sebab masa ni dia sedang jalani latihan plkn di Timah Tasoh,Perlis.
Di mana,si haziq dan si farzley juga tiada di sini
entah la kemana die org uh...........................hurmmmmmmmm
Oppppss!
mat kirin kami terlupalah...masa ni dia kat kl kena follow mama dia balik sana kalau tak kena tibai !!hhahahahaha
AKMAL
HAZIQ
FARZLEY
SYAKIRIN
 
 
 



.....................................................................................................................................................

LITTLE SISTER
 
 
MUMMY ZAZA
NATASHA
BOTH IS OUR SIBLINGS TOO.......
DUA DUA LADIES  ATAS NI ADALAH OUR LITTLE SISTER :)  
HAAHAHAHA...gambar adik mummy uh kami copycat kat myspace..sorry adik:D 
KEPADA adik natasya pun sorry juga sebab copycat xkasi tahu:D...
padan muka u all dua:D 
WE LOVE YOU BOTH :D


No comments:

Post a Comment